UW REACTIES/SUGGESTIES/OPMERKINGEN

De webredactie nodigt u uit hier uw opmerkingen, suggesties, kritiekpunten, verhaaltjes of aanmoedigingen te plaatsen.
Denk eraan dat u geen grove, kwetsende, beledigende, seksistische, persoonlijke of anderszins onaanvaardbare taal gebruikt. De redactie behoudt zich in dat geval het recht voor uw inbreng niet te publiceren. Anonieme reacties worden niet geplaatst .
De redactie draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor geplaatste inzendingen.
Gebruik voor uw reactie het reactieformulier via de knop rechtsboven deze pagina .

ONTVANGEN REACTIES

Wat ontzettend jammer dat alle activiteiten weer stil liggen. ik hoop dat alle corona maatregelen die er nu zijn helpen en dat de Dirigent weer snel open gaat. Ik kijk er naar uit !

W.Opperman
29 november 2021

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Een zilverreiger ging voor goud
Dat zilver was een grote fout
Dat blikmetaal moet ingetrokken
Zo sprak de vogel onverschrokken
Dus zet me niet opnieuw te kakken
Ik wil alleen maar gouden plakken

Fred Zorn
27 augustus 2021
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

KAN ER WEER MEER IN DE DIRIGENT?

Goed om te lezen dat er in onze Dirigent voor de eerste keer in anderhalf jaar weer een bijeenkomst heeft plaats gevonden.
Dat opent mogelijkheden voor de toekomst! Ik weet dat er bewoners zijn die zitten te popelen om weer met een groepsactiviteit mee te doen,
al zullen het kleine groepjes moeten zijn in verband met de verplichte onderlinge afstand.
Zelf ben ik bezig om een verjaardagsfeest te organiseren en ik heb gemerkt dat diverse locaties hun deuren weer hebben opengesteld.
Ik heb dan ook een geschikte zaal kunnen vinden. Ook de repetities van het Residentiekoor, waar ik bij zing, zijn weer begonnen.
Fijn dus dat bijeenkomsten in De Dirigent ook weer mogelijk schijnen te zijn.
Het sociale en culturele leven komt weer langzaamaan op gang!

Mia Meijer
1 augustus 2021

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

PARKJE OPEN!

Wat een verrassing! Ik zat met een vriendin op een bank aan de Mozartlaan en opeens zagen we het hek naar het nieuwe parkje toe wijd open staan! Natuurlijk gauw naar binnen en daar stonden de banken en zelfs een picknickset klaar om ons te ontvangen. Rust en ruimte alom.
Wat een geluk! We weten dat het in september pas officiëel geopend wordt, maar nu kunnen we er al gebruik van maken.
Uitgangen aan alle kanten: aan de Mozartlaan via het spiksplinternieuwe bruggetje, en aan de achterkant zowel links als rechts.
Via de parkeergarage kunnen we er zó naar toe. Om kort te gaan: we hebben er een prachtige achtertuin bij, die voor de hele buurt toegankelijk is!

Mia Meijer
31 juli 2021

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Net als het eerdere bericht in deze rubriek, verbazing over een vol niet op de 1,5 meter zittende/ lopende bezoekers in de Dirigent! WZN plaats de gezondheid van andere huurders ondergeschikt aan die van GDO! Schandalig! Een paar vragen poppen zo even bij mij op: Is de dirigent gereinigd? Worden de hygiene regels en de RIVM regels wel nageleefd? Wordt er wel goed geventileerd? Word er na afloop goed gedesinfecteerd? Dit zijn zomaar even een paar vragen waar WZN op reageert ‘dat is de verantwoordelijkheid van deze mensen’! En laat ik nou weinig vertrouwen hebben in deze mensen! Zoals WZN ze duidt. Enkele leden van GDO hebben het in verleden ook al niet zo nauw genomen met de regels…. Alleen is het nu ook uw en mijn gezondheid waar mee gespeeld wordt. Kortom willekeur en onverantwoord!

Mevrouw M.M.G.J. Visser
29 juli 2021

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Verbaasd over een zeer gevulde ontmoetingsruimte; gezellig borrelen? Onder het mom van vergaderen, maar ook dat is een samenkomst! Op dringend advies van Woonzorg Nederland en uiteraard de landelijke maatregelen gesloten vanwege COVID-19. Nog steeds gelden er beperkingen, zeker omdat de ruimte niet goed geventileerd is en er een beperkt aantal op de m2 mogen. Niet-gevaccinneerden zijn er natuurlijk ook. Waarom dit nu voor een selectief gezelschap toegestaan is is een raadsel en voor nu onverantwoord. Als dit toegestaan is waarom moeten anderen dan wel de regels volgen ? Waarom kunnen zij dan niet in de ontmoetingsruimte? Gelijke monniken, gelijke kappen. Uitzonderingspositie ? Ik denk niet dat het virus en de Deltavariant selectief is ! Maar dit is toch minstens vreemd te noemen !

Mevrouw C. Vis
29 juli 2021.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ik wil de Heer of Mevrouw bedanken voor het doneren van de tafel en vier stoelen in gebouw E op de eerste etage met toestemming van Woonzorg , top !!!

Maarten en Nanda Pronk.
9 maart 2021