WERKGROEP MOZARTPLANTSOEN   

NIEUWS UPDATE.

UPDATE D.D. 11 JULI 2020.

Het gaat steeds sneller !!

A.s. dinsdag, 14 juli, worden de stukken verder in het College van Burgemeester en Wethouders besproken waarna dezen ter publicatie worden vrijgegeven. De Gemeente zal de bewoners in het gebied Aaltje Noorderwierstraat, Laan van Meerdervoort, Händellaan, Mozartlaan, Catharina van Renesssestraat en Aaltje Noorderwierstraat per brief informeren. Daarin maken zij de plannen bekend met betrekking tot het aan te leggen plantsoen, dat niet definitief door de Werkgroep is goedgekeurd maar wel besproken. Er was een aantal kanttekeningen binnen deze werkgroep, waarin wij als werkgroep Mozartplantsoen zijn vertegenwoordigd, zoals de plaats en de hoogte van een aantal bomen, de picknicktafels en een kabelbaan.
Wij en alle bewoners in het genoemde gebied krijgen zes weken de tijd om te reageren op het plan dat door de Gemeente wordt voorgelegd.
Na zes weken wordt een en ander intern besproken en voor zover wij hebben begrepen worden wij als direct betrokkenen en omwonenden meegenomen in het laatste traject en definitief besluit.
Wat wij wel weten is dat de beoogde brug aan de Mozartlaan, die in het midden van het huidige sportveld komt te liggen, begin 2021 wordt geplaatst. Het plantsoen moet nog dit jaar gerealiseerd worden.

Wij houden u allen op de hoogte.
DE werkgroep Mozartplantsoen.

UPDATE D.D. 1 JULI 2020.

Het laatste nieuws van de werkgroep Mozartplantsoen vindt u door HIER te klikken.

UPDATE D.D. 16 JUNI 2020.

Opnieuw heeft de Werkgroep een update geplaatst. Het gaat in dit geval om een mailwisseling tussen de werkgroep Mozartplantsoen en een vertegenwoordiger van de Gemeente Den Haag.
De mailwisseling vindt u HIER.

UPDATE D.D. 27 MEI 2020.

Woensdag 27 mei 2020 heeft de werkgroep Mozartplantsoen een update uitgebracht. KLIK HIER om deze update te lezen of te printen.

Voor nadere informatie kunt u zich per email wenden tot de werkgroep. het mailadres is  werkgroepmozartplantsoen@gmail.comof indien u een account heeft op  Facbook.CHRONOLOGISCH OVERZICHT ONTWIKKELINGEN RONDOM HET MOZARTPLANTSOEN.

Klik op de dossiermap hiernaast.
Dossier is bijgewerkt tot 4 maart 2020.Hieronder vindt u nog een keer het oorspronkelijke plan, de denkrichting, zoals die in september 2018 op de informatieavond is gepresenteerd.
Klik op de foto voor een vergroting.