LAATSTE NIEUWS
Op deze pagina vindt u het "laatste nieuws". Alles onder het motto "voor bewoners door bewoners".


KERSTACTIVITEITEN

Na twee wat sombere jaren met Kerst i.v.m. corona, kunnen we dit jaar gelukkig weer wat gezellige activiteiten organiseren.

KERSTMARKTJE

Op zaterdag 10 december organiseert de Activiteitencommissie een Kerstmarktje in De Dirigent. Van 10:30 tot 15:00 uur


KERSTCONCERT

Op zondag 18 december zal het componist enkoor een Kersconcert verzorgen in de hal van gebouw C. Aanvang: 13:30 uur


Klik op de plaatjes voor meer informatie.

MIA WESTERHOF

IN WIJKINFOIn het magzine van het wijkberaad Bohemen - Waldeck - Kijkduin is een leuk artikel geplaatst over de kunstenares Mia Westerhof die ook in de Componist woont.

Heeft u het blad niet in uw brievenbus gekregen dan kunt u het artikel lezen, downloaden of printen door op de afbeelding hierboven te klikken.

NIEUWBOUW WONNEBALD

OPNIEUW UITGESTELDEind vorige week is officieel bekend geworden dat de aanbesteding voor de nieuwbouw niet geslaagd is.

Dit betekent dat er in januari, zoals gepland was, niet gesloopt en gebouwd gaat worden.

De school gaat daarom ook nog niet verhuizen. In ieder geval dit schooljaar nog niet.

Uitgebreidere informatie vindt u op de website van de Wonnebald. U komt daar door te tikken of te klikken op de foto van de nieuwbouw hierboven.WAARSCHUWING VOOR OPLICHTING

Onlangs is één van de bewoners in het complex bijna de dupe geworden van oplichting.

Twee keurig geklede mannen deden zich voor als medewerkers van een bank en kwamen ‘op bezoek’ omdat er een onbetrouwbare transactie had plaatsgevonden op de bankrekening.

Het is gelukkig niet gelukt om de bankpas en de Pin-code te ontvreemden, maar laat het een waarschuwing zijn voor iedereen.

TRAP ER NIET IN

Doe niet zomaar de deur open voor iemand die aanbelt!

Pas op voor “babbelaars”.
De activiteitencommissie is dringend op zoek naar medebewoners die bereid en in staat zijn om zo nu en dan als gastvrouw of gastheer op te treden in De Dirigent.

Wilt u nadere informatie over wat er van u wordt verwacht, neem dan contact op met Leny van Deursen via de mail baton@bcdecomponist.nl of stop een briefje in brievenbus nr. 251.

Sinds ongeveer een half jaar is er in de Componist een Lief & Leed potje dat in beheer is bij de dames van de Prelude.

Hiermee kunnen zij namens ons allemaal een bloemetje, fruitmandje of een ander aardigheidje regelen voor iemand in de Componist die ziek is of die op een andere manier in aanmerking komt voor een attentie o.i.d.

Heeft u een suggestie neem dan even contact op met de dames van de Prelude. Dat kan met een mailtje aan: prelude@bcdecomponist.nl of een briefje in de bus van 251, t.a.v. de Prelude.

Let op: het is belangrijk dat u uw suggestie instuurt. Het is voor de dames van de Prelude onmogelijk om zelf te weten wie ziek is of om een andere reden in aanmerking komt voor zo'n attentie!!!

En - het potje is geen kapitaal, dus OP=OP.