KUNSTENAARS IN DE COMPONIST

Op deze pagina vindt u werk van verschillende bewoners, kunstenaars en niet-kunstenaars, uit de Componist. De webredactie wil hen de mogelijkheid bieden om een beperkt aantal "kunstwerken" aan de medebewoners te laten zien.
Wanneer u hier ook gebruik van wilt maken, stuur dan een mailbericht aan de webredactie. Gebruik de button hieronder.INTERVIEW MET PAT HOUKES

In de laatste editie van het magazine WIJKINFO van het Wijkberaad Bohemen, Waldeck en Kijkduin, stond een interview met onze medebewoner Pat Houkes, kunstenaar.

Helaas is het blad bij niet iedereen bezorgd waardoor wij een interessant artikel niet hebben kunnen lezen.

Door te klikken op de afbeelding hiernaast stellen wij u alsnog in de gelegenheid het interview op uw gemak te lezen of te printen.

Wilt u het hele blad lezen en/of printen klik dan HIER.


MIA WESTERHOF

Het is zeker twee jaar geleden dat ik deelnam aan de ledententoonstelling van de Haagse Kunstkring. De Kring heeft deze keer gekozen voor minder in plaats van een grote hoeveelheid werken. En het thema sprak mij aan: REIZEN. Kleine reisjes in Nederland heb ik met Peter veel gedaan en gaan we hopelijk mee door!

De grotere reizen liggen alweer wat jaren achter ons. Ook die naar het meest schilderachtige land dat ik ken: Italië. Ik schilderde daar onder andere ”San Andrea di Compito” (acryl op doek 80 x 100 cm). Tussen de olijfbomen, met het uitzicht op een mooi dal.

Het schilderij heeft lange tijd in de kunstuitleen dienst gedaan en is sinds kort weer terug. Niet eerder tentoongesteld. Het wordt dus tijd!

REIZEN (met alle mogelijke invalshoeken) is te zien tot 27 februari in de Haagsche Kunstkring, Javastraat 64, Den Haag. Geopend woensdag t/m zondag van 13:00 tot 17:00 uur. Wees welkom.

PIETER MUSTERD


Medebewoner Pieter Musterd, fotograaf, wil graag wat van zijn werk
aan u laten zien. Hij heeft een fotojaarboek 2020 gemaakt.
Klik op de afbeelding hierboven om het boek op uw gemak te bekijken.

Als u het boek heeft geopend, klik dan op de twee schuine pijltjes boven de afbeelding om een schermvullende weergave te bekijken.


Het jaarboek 2021 van Pieter Musterd is verschenen.

Klik op de afbeelding hierboven om het boek op uw gemak te bekijken.

Als u het boek heeft geopend, klik dan op de twee schuine pijltjes boven de afbeelding om een schermvullende weergave te bekijken.